fbpx

Rövid bemutatkozás

Dajka Réka vagyok, a Loté márka megálmodója és kivitelezője is egyben. Amint azt a kisvideón is láthatjátok, egy tündéri kislány édesanyja vagyok, de az anyaság mellett imádok tervezni, alkotni és egy tartalmas kreatív nap után még több ötlettel a fejemben nyugovóra térni.

Eddig “csak” géppel a kezemben, monitor előtt alkottam, de szerettem volna valami kézzelfogható dolgot is létrehozni az arculattervezés mellett. Szeretem a minimalista termékeket és a designt, ezáltal született meg a Loté márka. Tervezése során 100%-ban a saját tapasztalatainkra építettünk és építünk folyamatosan. Miért is beszélek többesszámban? Mivel olyan csodálatos emberek állnak mellettem, mint a párom és az Édesanyám, akiknek nagyon sokat köszönhetek. Ez a márka nem csak a családoknak szól, hanem egy igazi családtól származik, akik átérzik a mindennapok kihívásait, és ezekre próbál megoldást találni. 

Szeretném megköszönni, hogy elolvastad a rövid, de velős bemutatkozásomat. Amennyiben szeretnél jobban megismerni engem és a Loté márkát, kövess a közösségi média csatornáin. Szép napot és remélem hamarosan te is otthonodban köszöntheted a Loté világát!

Szeretettel, Réka a Loté megalkotója
Loté - Dajka Réka

Tiszta szívvel...

A Loté olyan kiegészítőket foglal magába ami a mindennapos családi életünket megkönnyíti, maradva a letisztult vonalakon belül.  

Prémium anyagfelhasználással...

Minden termékünket a saját tapasztalataink által tervezzük és készítjük el törekedve a természetes pamut anyagok használatára. Az anyag beavatásától kezdve, a szabáson át a csomagolásig mindent szívvel-kézzel készítünk.

Élettel teli részletek finomsága

Nem csak a szabászgéppel és varrógéppel alkotunk, hanem az utómunkálatok során elővesszük bizony a jó öreg tűt, cérnát. Így figyelve az apró elemek fontosságára is. 

CÉLKITŰZÉSÜNK

Előtérbe helyezni a környezettudatosságot és az újrahasznosítás lehetőségét. 

Haladjunk együtt az úton. 

FEL
Arrow

Kosár tartalma 0