fbpx

A Loté és a Herbow találkozása

Közös pont a természetesség

Kiskoromban Anyukám mellett voltam mindig, amikor szebbnél-szebb dolgokat varrt, minden alkalommal ott “lábatlankodtam”, néztem ahogyan dolgozik. Nagyon lelkes voltam, amikor magával vitt egy-egy beszerző körútra. Imádtam tapogatni az anyagokat a méteráru boltban.

 

Ezt láttam, ebben nőttem fel, nem is meglepő, hogy az anyagok szerelmese vagyok és imádok tervezni. Ez amolyan családi vonás lehet, mert a négy éves kislányom is már most roppant kreatív életet él.

 

Már kislányként megtanultam, hogy a kiváló végeredmény első lépése az anyag választás után a BEAVATÁS. 
Bizony! Ez egy nagyon fontos eljárás. Időigényes, odafigyeléssel jár, hogy milyen termékekkel történik a művelet, de megéri.

 

Amikor megérkezik hozzám a várva várt oekotex bőrbarát anyagom, akkor mosógépbe teszem, kimosom, majd szárítom és egy elővasalás után újra feltekerem, hogy szabásra kész állapotban várja a sorsát, hogy csoda készüljön belőle.

 

Azért van erre szükség, hogy a kész termékek első (így már második) mosásnál ne engedjék a színüket és ne menjen össze a textil, ami elég bosszantó állapothoz vezethet: elcsavarodhat az anyag, mosáskor összefogja a másik ruhát.

 

Erre az idők során egy számomra tökéletes kombinációt fejlesztettem ki:

Herbow folyékony mosószer + mosóparfüm. 

Ennyi a titok!

Azt is elárulom, hogy miért a Herbowra esett a választásom már magánemberként is.

Elsősorban az illata! Mennyei! Nő vagyok, bevallom, Nekem sokat számít az illat, ami a tisztaságot sugallja. Persze nem elhanyagolható szerintem a többi pozitív hatása sem, mint például az, hogy bőrkímélő összetevői vannak.

 

Úgy gondolom, hogy felelőséggel tartozom mások bőréért is, nem szeretném ha olyan családhoz kerülne egy vegyszerrel kezelt termékem ahol bőr érzékenység van.

 

A márkámnak is és a lelkemnek is jót tesz ez a hozzáállás, mert

tiszta szívvel megy előre a Loté. 

Bevásárlókocsi huzat - Loté - Herbow
Bevásárlókocsi huzat - Loté - Herbow
FEL
Arrow

Kosár tartalma 0